На виставці «Сучасні заклади освіти»

Видавництво «Ранок» – учасник важливої події в освіті України – Сьомої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Третьої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «WorldEdu», які працювали 17-19 березня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Серед 750 учасників – національні вищі навчальні заклади та наукові установи; закордонні навчальні заклади; міжнародні освітні агенції, представництва; вищі навчальні заклади післядипломної та неперервної освіти, обласні і міські управління (департаменти) освіти, професійно-технічні навчальні заклади та навчально-методичні центри, видавництва, освітні портали.

Виставковий павільйон «Ранку» за три дні відвідало кілька сотень освітян. Особливо популярним він був у вчителів, методистів районних і міських методичних структур.
Гості цікавилися продукцією видавництва, планами на перспективу, можливостями співпраці тощо.

Схвальну оцінку отримала сучасна політика видавництва щодо максимального урахування запитів учителів у широкому спектрі друкованої продукції, вибудові продуманої комплексної Інтернет-підтримки навчально-виховного процесу, особливо одна з останніх унікальних новацій – щомісячні вебінари авторів підручників за тематикою календарного плану.

Налагоджено нові контакти, розширилося коло шанувальників продукції «Ранку».
Представники видавництва взяли активну участь у дискусіях на конференціях, презентаціях, круглих столах щодо перспектив розвитку освіти в Україні, дидактико-методичного забезпечення навчально-виховного процесу.
Творча взаємодія видавців і практиків, яка склалася у ході виставкових заходів, є запорукою нових освітніх досягнень.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *