Англійська мова. 8 клас. Підручник

Англійська мова. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів

Автор: Буренко В. М.

Підручник, демоверсія якого пропонується Вашій увазі, є продовженням серії підручників з англійської мови «Dive into English» для учнів 1–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Видання має чітко виражену комунікативну й практичну спрямованість і покликане допомогти школярам навчитися вільно спілкуватися англійською в реальних життєвих ситуаціях, а також подолати мовні бар’єри.

Користуючись цим підручником, учитель з легкістю зможе зробити свої уроки змістовними й насиченими завдяки цікавим сучасним текстам для читання й аудіювання, віршам, асоціограмам, іграм, проектним роботам тощо. Видання містить велику кількість вправ, отже, учитель, орієнтуючись на рівень підготовки класу, зможе дібрати саме ті завдання, які максимально сприятимуть досягненню навчальних цілей.

Учні, використовуючи підручник, познайомляться з культурою та традиціями Великої Британії й інших англомовних країн, дізнаються більше про захоплення своїх однолітків за кордоном, отримають корисні поради щодо здорового способу життя, поглиблять знання про різні види спорту, навчаться розповідати англійською про музичні стилі й найголовніші події музичного життя у світі, з’ясують, які відмінності існують між системами освіти в Україні й за кордоном. Крім того, підручник допоможе школярам підготуватися до складання ДПА та ЗНО.

Завантажити демоверсію підручника

Перейти до повної версії підручника та матеріалів до нього

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *