Геометрія. Підручник для 8 класу

Геометрія. Підручник для 8 класу загальноосвітніх шкіл

Автори: А. П. Єршової, В. В. Голобородька, О. Ф. Крижановського, С. В. Єршова

Цей підручник є другим у запланованій до видання лінійці підручників для 7–9 класів, тому являє собою логічне продовження підручника «Геометрія» для 7 класу.

Створюючи підручник «Геометрія» для 8 класу, автори мали задовольнити такі основні вимоги:

  • спрощення доведень основних теорем;
  • оптимізація системи задач до кожної теми;
  • оптимізація використання навчального часу;
  • врахування організаційних аспектів навчального процесу.

Навчальний матеріал побудовано таким чином, що забезпечує якісно високий рівень навчання без додаткового навантаження для вчителя та надає можливість самостійної роботи учнів. Вивчення геометрії не вичерпується лише обчисленнями. Завдяки цьому підручнику можна дослідити нові геометричні фігури, поглибити знання з логіки, набути досвіду розв’язування задач оригінальними методами, дізнатися про життя й здобутки визначних учених минулого. Майже в кожному параграфі учням запропоновано довести математичне твердження або навести приклад, провести аналогію, тобто самостійно рушити до нових знань.

Підручник «Геометрія» для 8 класу є основою навчально-методичного комплекту, до якого входять збірник самостійних і контрольних робіт та методичний посібник для вчителя.

Сподіваємося, що підручник стане надійним помічником у вашій роботі.

Ознайомитися зі структурними елементами підручника вам допоможе демоверсія, створена на основі сторінок певних параграфів, позначених у змісті підручника на наступній сторінці.

Завантажити демоверсію підручника

Перейти до повної версії підручника та матеріалів до нього

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *