2 113 557 підручників видавництва “Ранок” було замовлено за результатами конкурсу

Шановні освітяни!

Уже третій рік поспіль на всеукраїнському конкурсі видавництво «Ранок» подає на вибір учителів свої підручники. Цього року всі підручники, подані нами на конкурс (це 30 найменувань з 18 предметів шкільного курсу основної школи), отримали гриф Міністерства освіти і науки України (наказ МОН від 20.03.2017 №417), а 28 друкуються за держзамовленням. Значно зросла кількість підручників збільшеного формату у м’яких обкладинках (це відповідає євростандарту), які так сподобалися не тільки вчителям та учням, а й батькам. Зараз їх 12 проти 3 минулого року. Наша гордість – 7 підручників для поглибленого вивчення предметів з таких важливих дисциплін як українська мова, інформатика, історія України та всесвітня історія, географія та ін. Традиційно до кожного підручника підготовано навчально-методичні комплекти, що дозволять зробити навчальний процес максимально ефективним.
Нам дуже приємно відзначити, що кількість наших прихильників зростає з кожним роком. Цього року дев’ятикласники отримають 2 113 557 підручників, обраних вчителями на наступний 2017/2018 навчальний рік. Це на 367 750 підручників більше, ніж було замовлено минулого року для 8 класів.
Ми пишаємось , що наша навчально-методична література, а особливо підручники, так високо оцінює освітянська спільнота. Але цю високу оцінку ми сприймемо не тільки як нагороду за нашу працю, а і як аванс на подальше створення ще більш різноманітних, інноваційних, цікавих та по-справжньому сучасних підручників!
Ми працюємо разом з вами й для вас, шановні наші вчителі!

З повагою — творчий колектив видавництва «Ранок» 

Коментарі 1

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *