«РАНОК» в Європейській Асоціації видавців

У 2016 році видавництво «Ранок» увійшло до Європейської асоціації видавців навчальної літератури (European Educational Publishers Group). Ця асоціація — єдина в Європі міжнародна організація, яка лобіює інтереси видавців навчальної літератури.

Асоціація щорічно проводить закриті й відкриті конференції, на яких обговорюються актуальні питання галузі: авторське право й електронні розробки, напрямки в розвитку навчальної літератури й нові технології навчання. Ці зустрічі також є потужною платформою для обміну ідеями, обговорення поточних питань галузі та встановлення нових зв’язків між видавництвами. Як правило, такі заходи приймає в себе одне з видавництв — членів асоціації.

Кожна європейська країна представлена в асоціації лише одним видавництвом. Ми раді, що представником від України стало саме видавництво «Ранок». Тепер логотип нашої компанії розміщений на головній сторінці офіційного сайту Європейської асоціації видавців навчальної літератури поряд з такими лідерами галузі, як: Otava Publishing Company Ltd., Cornelsen Schulverlage GmbH, PROSVETA Publishing House, Systime, Rokus Klett і багатьма іншими.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *